Loofhuttenfeest

Na 25 jaar het Loofhuttenfeest te hebben georganiseerd hebben we besloten om het Feest nu anders te organiseren.

Jaren hebben we het feest georganiseerd op ‘De Stoetenslag’ onder Rheezerveen. Doordat men het daar anders ging runnen, zijn we terecht gekomen op ‘De Kleine Beltis’ onder Hardenberg. Doordat hier een ander management kwam en men het anders ging runnen, eindigde het organiseren van het Feest daar.

25 jaar lang hebben verschillende mensen zich met hart en ziel ingezet om Gods Feesten te promoten in Nederland. Duizenden verschillende mensen zijn bij ons langs geweest om (een deel van) het Feest mee te vieren. Het doel van Stichting Mo’adim is om Gods Feesten te promoten en een landelijke ontmoetingsplek te organiseren. De afgelopen jaren hebben we verschillende initiatieven voorbij zien komen met betrekking tot het Loofhuttenfeest. Ook is de Messiaanse beweging de afgelopen 25 jaar behoorlijk uitgegroeid. Zo wordt op vele plekken lokaal het Loofhuttenfeest en de andere Feesten gevierd. We mogen dus voorzichtig concluderen dat het oorspronkelijke doel van Stichting Mo’adim is bereikt. Wij willen in ieder geval iedereen hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen en de mooie tijden die we samen hebben mee gemaakt.

Nu zijn we neergestreken op Camping Westerbergen nabij Echten. De opzet is nu wel verandert. In Israël maar ook elders in de wereld wordt tijdens het Loofhuttenfeest een loofhut, een soeka, gebouwd in de tuin waar men dan verblijft en mensen in uitnodigt. Zo verblijven gelovigen nu tijdens het landelijke Loofhuttenfeest in een chalet of stacaravan op de Camping Westerbergen. Men nodigt elkaar daar uit. Om bv met te spreken, zingen en studies.

Mocht u naar Camping Westerbergen willen afreizen, regel dan uw verblijf met de camping. Geef het daarna door aan Stichting Moadim. info@moadim.nl

Een goed Feest gewenst!

bestuur Mo’adim