Header moadim

1. Kan ik vrij vragen?

Ja, u kunt vrij vragen. Op basis van godsdienstvrijheid kunt u vrij vragen. De brief die al jaren door ons gebruik wordt als gezin luidt aldus:

....... (datum brief) Geachte directeur,
Naar onze geloofsovertuiging vieren wij de Feesten van de Heer (Lev.23), in de volksmond Joodse feesten genoemd. Zo vragen wij vrij voor ......... (naam kind). Voor de volgende dagen: (datum Feest) Loofhuttenfeest (naam Feest). Ons kind zal tijdens het Feest zijn / haar schoolboeken mee nemen, en geregeld contact opnemen met medeleerlingen voor het te maken huiswerk. Met vriendelijke groeten: .......... (naam en handtekening)

2. Op welke locatie vindt het Feest plaats?

Op het vakantiepark De Kleine Belties, Rheezerweg 79, 7771 TD Hardenberg. Tel. 0523 - 261303 www.dekleinebelties.nl, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3. Hoe kan ik mij aanmelden?

De aanmelding voor het Feest en de boeking voor de accommodatie zijn van elkaar gescheiden. U moet dus 2 maal separaat boeken. Voor accommodatie bij De Kleine Belties (info, zie vraag 2.) Wilt u dit achtdaagse Feest met ons vieren, of één dag, of enkele dagen, dan verzoeken wij u het aanmeldingsformulier (zie onder LOOFHUTTENFEEST op de site) in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

4. Zijn er voorwaarden waaraan je moet voldoen voor je mee mag doen?

Er zijn geen voorwaarden. Het Feest en samenkomsten zijn open. Wij als organisatie organiseren dit Feest, voor een ieder die dit Feest wil vieren, maar voor wie Jeruzalem te ver is.

5. Kan ik ook één dag komen of alleen voor de dienst?

Mocht u alleen een dag komen, dan betaald u voor één dag de feestkosten. Voor alleen de dienst, dan vragen wij graag een gift, die voor tegemoetkoming in de kosten is. Zie ook verder op het aanmeldingformulier. (zie onder LOOFHUTTENFEEST op de site).

6. Wat zijn de Feestkosten?

De feestkosten zijn de kosten die Mo’adim maakt voor het avondeten, geluidsinstallatie, programma, advertenties, drinken, sprekers, zaalaankleding, activiteiten, zaalhuur etc.

De feestkosten voor één hele dag zijn (richtprijs): Per volwassene: € 15,-, per jongere 12 t/m 18 jaar €10,-, per kind 4 t/m 11 jaar: € 5,. Kinderen t/m 3 jaar: gratis.

7. Ik wil graag meehelpen?

Voor de activiteiten tijdens en voor het feest hebben we nog vrijwilligers nodig. Wij kunnen dit uiteraard niet alleen. Hiervoor hebben we ook uw bijdrage nodig. Mocht u mee willen helpen met opbouw en afbraak, kindernevendienst, jeugdactiviteiten, etc. dan kunt u dat aangeven op het aanmeldingsformulier. Voor corvee bij koffie/thee schenken en diner rekenen we op ieders inzet. Hebben we niet genoeg vrijwilligers, dan is het mogelijk dat we u alsnog benaderen.

8. Hoe moet ik het Excel bestand invullen?

Het Excel bestand is bedoeld om het aanmelden eenvoudiger te maken. Aanmelden doe je door het Excel bestand te downloaden naar je computer. Als het bestand is gedownload kun je het openen op je computer. Je vult de velden in die relevant zijn. Het begint met het invullen van je persoonlijke gegevens. Vervolgens vul je je aanwezigheid in met het aantal personen. Als je gebruik wilt maken van het diner, vul je ook daarbij de maaltijden in die je wil gebruiken. Op basis van deze gegevens berekent het document automatisch de feestkosten en je dinerkosten. Onder aan het document zie je vervolgens het totaalbedrag. Dit bedrag dien je over te maken naar het rekeningnummer van Mo’adim. Het bestand sla je vervolgens op (bijvoorbeeld op je bureaublad) en stuurt deze als bijlage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat als je geen Excel hebt? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Optie 1

Op https://sheet.zoho.com/excelviewer kun je het gedownloade bestand laten weergeven. Je kiest de optie onder lokaal bestand “bestand kiezen” en selecteert daar het gedownloade bestand. Vervolgens kies je voor weergave. Het bestand wordt geopend in een webomgeving. Eenmaal ingevuld kies je voor Bestand – Exporteren als MS Excel werkmap. Het bestand wordt nu opgeslagen. Dit bestand mail je vervolgens als bijlage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Optie 2

Download Open Office. Dit is gratis software, vergelijkbaar met Office van Microsoft. Binnen dit pakket heb je ook de mogelijkheid voor Excel. Dit kun je hier downloaden: http://www.openoffice.org/nl/download/index.html.

Optie 3

Mocht je het echt niet voor elkaar krijgen om je via het Excelformulier op te geven, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ga naar boven