Header moadim

Na 25 jaar het Loofhuttenfeest te hebben georganiseerd hebben we besloten om dit jaar geen Feest te organiseren.

De directe aanleiding is dat het dit jaar niet mogelijk was om gehele Feest te organiseren op het vakantiepark 'de Kleine Belties', aangezien het voor een (klein) deel in de herfstvakantie valt. Dat betekende dat we de 8e dag niet samen konden vieren. En om nu op het hoogtepunt van het Feest te stoppen, dat vonden we geen goed idee.

Dit heeft ons er ook toe gebracht om eens te reflecteren. 25 jaar lang hebben verschillende mensen zich met hart en ziel ingezet om Gods Feesten te promoten in Nederland. Duizenden verschillende mensen zijn bij ons langs geweest om (een deel van) het Feest mee te vieren. Het doel van Stichting Mo’adim is om Gods Feesten te promoten.
De afgelopen jaren hebben we verschillende initiatieven voorbij zien komen met betrekking tot het Loofhuttenfeest. Ook is de Messiaanse beweging de afgelopen 25 jaar behoorlijk uitgegroeid. We mogen dus voorzichtig concluderen dat het oorspronkelijke doel van Stichting Mo’adim is bereikt.

Voor dit jaar organiseren we in ieder geval geen Feest en hoe het voor volgend jaar zal zijn, daar hebben we nog niets over besloten. Wij willen in ieder geval iedereen hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen en de mooie tijden die we samen hebben mee gemaakt.

Een goed Feest gewenst!

Commissie Loofhuttenfeest Mo'adim

Ga naar boven