Om je aan te melden voor het Loofhuttenfeest vragen we je om gebruik te maken van ons aanmeldformulier. In dit formulier kun je opgeven welke dagen je aanwezig bent en met wie. Het programma rekent automatisch de feestkosten uit. De feestkosten zijn een richtprijs en we vragen je deze naar vermogen te voldoen. Ben je niet in staat om het hele bedrag te betalen, voel je dan vrij om te geven waartoe je wel in staat bent. Ben je makkelijk in staat om het te betalen, voel je dan ook vrij om meer te geven. Op deze wijze houden wij het Feest voor iedereen betaalbaar.

Heb je moeite met het invullen van het Aanmeldformulier, kijk dan links bij 'Veel gestelde vragen' hoe je dit voor elkaar kan krijgen.

Klik op onderstaande link om het formulier te downloaden en stuur het ingevuld naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldformulier Loofhuttenfeest 2021

 

Header moadim

Nehemia 8:14,17-18

"Ze kwamen tot de volgende ontdekking: de wet die de Heer door Mozes had opgelegd, schreef voor dat de Israëlieten tijdens het feest in de zevende maand in hutten moesten wonen. Heel de Israëlitische gemeenschap, allen die uit de ballingschap waren teruggekeerd, maakten loofhutten en gingen erin wonen. Sinds de tijd van Jozua, de zoon van Nun, hadden de Israëlieten dat niet meer gedaan. Er heerste een geweldige feestvreugde. Zeven dagen lang, vanaf de eerste dag van het feest tot en met de laatste dag, las Ezra voor uit het boek, uit Gods wet, en vierde men feest. Op de achtste dag was er, zoals was voorgeschreven, een slotbijeenkomst."

 

Meer over de Feesten Loofhuttenfeest

Ga naar boven