Header moadim

Om je aan te melden voor het Loofhuttenfeest vragen we je om gebruik te maken van ons aanmeldformulier. In dit formulier kun je opgeven welke dagen je aanwezig bent en met wie. Tevens kun je aangeven of je gebruik wenst te maken van het diner. Het programma rekent automatisch het totaalbedrag uit. De Feestkosten zijn een richtprijs en we vragen je deze naar vermogen te voldoen. Ben je niet in staat om het hele bedrag te betalen, voel je dan vrij om te geven waartoe je wel in staat bent. Ben je makkelijk in staat om het te betalen, voel je dan ook vrij om meer te geven. Op deze wijze houden wij het Feest voor iedereen betaalbaar.

Heb je moeite met het invullen van het Aanmeldformulier, kijk dan links bij 'Veel gestelde vragen' hoe je dit voor elkaar kan krijgen.

Klik op onderstaande link om het formulier te downloaden en stuur het ingevuld naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmeldformulier Loofhuttenfeest 2017

Ook dit jaar heeft Simchaim speciaal voor mensen tussen de 16 en circa 30 jaar een aantal huisjes gehuurd. Wil jij voor een voordelig tarief deelnemen aan het Loofhuttenfeest en andere jongeren onmoeten, dan kun je je via onderstaand formulier opgeven.

Ga naar boven